Commercieel gebruik

Ons assortiment voor een comfortabel leefklimaat

Leaf

De AAVI® Leaf neutraliseert en verwijdert op een betrouwbare en efficiënte manier tot wel 99% van alle schimmels, pollen, virussen, bacteriën en chemicaliën die in de lucht zweven. Dit maakt de AAVI® Leaf bijzonder geschikt voor toepassingen binnen (medische) praktijkruimtes en openbare gebouwen en tevens een perfecte keuze voor uw woning of appartement. De AAVI® Leaf is uitermate gebruiksvriendelijk met duidelijk zichtbare bedieningsknoppen. De indicatielampjes geven de verschillende handelingen aan.

Bij de AAVI® Leaf Premium en Exclusive modellen worden de gegevens over de actuele luchtkwaliteit real-time naar uw smartphone gestuurd en op het display getoond. Op deze manier kunt u de verbetering van de kwaliteit van uw binnenklimaat real-time te volgen.

Tuuli

De AAVI® Tuuli werkt met een unieke IonJet technologie zonder gebruik van filters en neutraliseert en verwijdert op een betrouwbare en efficiënte manier tot wel 99% van alle schimmels, pollen, virussen, bacteriën en chemicaliën die in de lucht zweven. De AAVI® Tuuli is met een capaciteit van 600 m³/uur geschikt voor grotere en/of meerdere ruimtes (tot wel 240 m²). De AAVI® Tuuli combineert luchtreiniging met ventilatie en heeft een geïntegreerde warmtewisselingsfunctie waardoor de gebruikers van uw ruimtes worden voorzien van schone en frisse buitenlucht.

IonJet 1000 / 2000

De AAVI® IonJet is een volledig geautomatiseerde luchtreiniger welke kan worden aangesloten op een gecentraliseerd ventilatiesysteem binnen bijvoorbeeld grote winkels, winkelcentra, horecagelegenheden, lobby’s en wachtruimtes. De IonJet luchtreiniger verwijdert op een efficiënte wijze bacteriën, virussen, schimmels en andere onzuiverheden uit het binnenklimaat. De IonJet is verkrijgbaar in twee modellen; de IonJet 1000 heeft een reinigingscapaciteit tot 1.000 m³ per uur en de IonJet 2000 heeft een reinigingscapaciteit tot wel 2.000 m³ per uur.

Ook genieten van een zuiver binnenklimaat?

Bespreek de mogelijkheden met onze accountmanager

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4

5916 PS  VENLO

Nederland

T: +31 (0)77 354 03 41

E: info@aavitech.nl